Khidmat Kami

Perkhidmatan yang disediakan oleh kami ialah penyewaan apartment dan rumah teres untuk kemudahan penginapan bagi mereka yang mementingkan keselesaan. Penginapan yang kami tawarkan ialah yang mempunyai kemudahan seperti di rumah sendiri. Dengan kemudahan tersebut, menjadikan percutian anda menjadi lebih bermakna lagi.
Setelah seharian berjalan dan kelaparan anda boleh terus memasak kerana kelengkapan memasak seperti dapor juga di sediakan. Sambil menantikan hidangan yang dimasak siap, anda bolehlah mendengar/menonton rancangan kegemaran anda dari siaran ASTRO.
Dengan hanya dari RM 180.00 – RM 200.00 semalam kami pasti perkhidmatan yang disediakan akan memenuhi kehendak anda sesuai dengan matlamat kami iaitu setiap ringgit yang dikeluarkan insyaAllah anda akan mendapat kepuasannya.

Advertisements

11 thoughts on “Khidmat Kami

 1. En.Jafri…Sekiranya saya merupakan pengunjung jauh yang tidak mempunyai sebarang kemudahan untuk lawatan sekeluarga adakah pihak EnJafri ada menyediakan kemudahan seperti pengangkutan?kami sebagai pengunjung dari luar mungkin berminat dengan homestay En.Jafri ini.. why not En.Jafri menambah baik khidmat pelanggan en.jafri dari segi pengangkutan untuk memudahkan penyewa dari jauh..ini adalah untuk melengkapkan perkhidmatan yang sedia ada kerana pengangkutan juga turut memainkan peranan penting.. sekian.

 2. En. Jafri … Kelab kami bercadang ingin mengadakan lawatan ke Melaka sekitar bulan Jun 2009 nanti. Bolehkah homestay En Jafri menampung pengunjung seramai sebuah bas ??

 3. Terima kasih atas segala cadangan dan pandangan.InsyaAllah segala cadangan yang diutarakan akan diambil perhatian oleh pihak pengurusan Jafmanurin’s Homestay.

 4. woWWww…..jafri….satu bas tu…..bila kita nak bincang buat JV homeStay……selamat maju jaya…

 5. Saya bcadang nk buat kenduri kawin ujung thn ni, nk tawu rate, agak2 satu bas brapa bijik umah pkai?1 umah brapa bilik?

 6. assalamualaikum….

  kami dari Maybank CAC johor ingin mengadakan family day

  dan ingin menyewa homestay pada 26 dec & 27 Dec….

  ade kekosongan lagi tak

  Boleh Hubungi kami 07 – 2334232 / 4234

 7. assalamualaikum
  sy guru dr smk kota damansara,pj ingin mengadakan lawatan sambil belajar di negeri melaka hujung june 2010.1 bas..boleh tak encik nyatakan kadar byran bg 1 malam sahaja.hujung minggu?

 8. salam..sy akan ke melaka pada 5 hingga 7 hb jun ini masih ader lagi tak rumah yg ade hny 2 bilik sb sy hny satu keluarga.brape kos nyer?…tolong bgtau sb sy nk kire budget..trime kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s